5 жовт. 2020 10:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

90

0

В двох селах Барського та Хмільницького районів відключать газопостачання

В двох селах Барського та Хмільницького районів відключать газопостачання

7 жовтня газ вимкнуть в селі Широка Гребля Хмільницького району та селі Барські Чемериси Барського району.


В двох селах Барського та Хмільницького районів відключать газопостачання

З 7 по 9 жовтня на період ремонтних робіт припинять газопостачання в селі Широка Гребля Хмільницького району. Також з 7 жовтня газу не буде в селі Барські Чемериси Барського району.

Як повідомляють в АТ «Вінницягаз», з 7 по 9 жовтня в селі Широка Гребля Хмільницького району будуть проводитись ремонтні роботи на розподільних газопроводах.

У зв’язку з цим 7 жовтня о 8:00 тимчасово припинять газопостачання в цьому населеному пункті.

В підприємстві зазначають, що роботи здійснюють для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам.

Компанія просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Відновлення подачі газу буде здійснюватися 9 жовтня після завершення ремонтних робіт.

Згідно з іншим повідомленням підприємства, 7 жовтня Барська дільниця АТ «Вінницягаз» розпочне здійснювати аварійно-відновлювальні роботи на газопроводах.

Через це з 7 жовтня в селі Барські Чемериси тимчасово зупинять подачу газу.

Роботи проводять для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам.

Прогнозований період припинення газопостачання: 2 дні. Газопостачання буде відновлене по мірі виконання запланованих робіт.

В компанії звертаються з проханням до мешканців будинків та квартир цих населених пунктів перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників газового господарства до газових приладів своїх помешкань.

Фахівці наголошують на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців в своїх будинках.

Вінниця.info, фото – ілюстративне