2 лип. 2020 14:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

77

0

В двох селах Гайсинського району відключать газопостачання

В двох селах Гайсинського району відключать газопостачання

Відновлять подачу газу, щойно ремонтники виконають заплановані роботи


В двох селах Гайсинського району відключать газопостачання

З 7-го липня співробітники АТ «Вінницягаз» виконають планові ремонтні роботи на газопроводах від ГРС «Гайсин». У зв’язку з цим, з 8-ї години 7-го липня буде тимчасово припинене газопостачання в оселях села Шура-Мітлинецька та селища Карбівське Гайсинського району. Подачу газу відновлять, щойно ремонтники виконають заплановані роботи.

Про це повідомлять на фейсбук-сторінці АТ «Вінницягаз».

Як йдеться в повідомленні, роботи проводять для забезпечення належного технічного стану газорозподільних систем та безпечного постачання природного газу споживачам.

В компанії просять мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань.

У «Вінницягазі» також наголошують на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитися лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.

В компанії просять вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

Нагадаємо, раніше у «Вінницягазі» повідомили, що в чотирьох селах Хмільницького району на 10 днів перекриють газопостачання.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки АТ «Вінницягаз»