22 черв. 2010 14:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

30

0

В этом году помочь детям откликнулось больше сердец Винницкой области

В этом году помочь детям откликнулось больше сердец Винницкой области

За сумою зібраних коштів Вінницька область посіла друге місце в Україні


В этом году помочь детям откликнулось больше сердец Винницкой области

У Вінницькій області в рамках проведення Всеукраїнської благодійної акції допомоги новонародженим дітям з різними вадами «Серце до серця», яка проходила з 3 по 23 травня, зібрано 275 тис. гривень, що у 1,5 рази більше ніж у 2009 році.

Про це повідомляє головне управління з питань внутрішньої політики у справах засобів масової інформації та зв`язків з громадськістю Вінницької облдержадміністрації.

За результатами підрахунку Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», який є основним організатором акції в Україні Вінницька область зібрала 275 тис. 153 гривень, що майже у 1,5 рази більше ніж у попередньому році, і посіла 2 місце в Україні за сумою зібраних коштів.

Найбільше коштів зібрано у м. Вінниця – 38 тис. 570 гривень.

На території Вінниці проведено фінал акції, участь у якій взяли понад 300 волонтерів молодіжних громадських організацій. Акція проводилася на площі Козицького, площі Фонтанній в парку ім. Горького та площі Театральній.

Серед районів 1 місце зі збору коштів зайняв Хмільницький район, 2 – Томашпільський район, а відповідно 3 – Бершадський район.

Зібрані волонтерами за час кампанії кошти, за розпорядженням голови Винницької облдержадміністрації від 19 березня 2010 року №130, перераховано на рахунок ВАТ «Державний Ощадний банк України» для придбання медичного обладнання у неонатальний центр Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні і кожна дитина, яка потребує допомоги, зможе проходити лікування на закупленому обладнанні безкоштовно.

Всього по Україні зібрано 3 млн. 286 тис. гривень, що на 600 тисяч більше ніж у 2009 році.

 

ВИННИЦА.info


0
0