18 січ. 2017 09:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

43

0

В Гайсині судитимуть поліцейських, які в кафе побили людей

В Гайсині судитимуть поліцейських, які в кафе побили людей

 Прокуратура передала справу до суду


В Гайсині судитимуть поліцейських, які в кафе побили людей

 Прокуратурою Вінницької області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно працівників поліції за вчинення хуліганських дій.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Вінницькій області.

«Слідчим відділом прокуратури області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення працівниками поліції кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України, та до Гайсинського районного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт.

Під час досудового розслідування встановлено, що компанія у складі трьох чоловік, двоє з яких працівники поліції, у позаробочий час, знаходячись в одному з кафе м. Гайсин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи громадський порядок та спокій оточуючих, безпричинно заподіяли численні тілесні ушкодження жителю м. Гайсин та його дружині, які також відпочивали у вказаному кафе, чим спричинили останнім легкі тілесні ушкодження», - зазначено в повідомленні.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачене покарання у виді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, 14 вересня ввечері до Гaйсинського відділу поліції нaдійшло повідомлення щодо хулігaнських дій в місцевому кaфе. Нa місце виїхaв нaряд поліції, який з’ясувaв, що до прaвопорушення причетні місцеві поліцейські, які були позa службою.

Вінниця.info