14 верес. 2020 15:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

90

0

В Іллінцях під час конфлікту чоловік вбив свою співмешканку

В Іллінцях під час конфлікту чоловік вбив свою співмешканку

За вбивство чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі


В Іллінцях під час конфлікту чоловік вбив свою співмешканку

12 вересня в Іллінцях через побутову сварку чоловік побив свою співмешканку. Через отримані травми у жінки сталася внутрішня кровотеча, вона померла. За вбивство чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 22-ї години до поліції по лінії 102 надійшло повідомлення, що місцевий житель за місцем проживання виявив мертвою 37-річну співмешканку свого брата.

Як розповів начальник Іллінецького відділення поліції Олег Паламаренко, на місці події встановлено, що потерпіла разом зі співмешканцем та його братом розпивали спиртні напої. Під час застілля між подружжям виникла сварка, причини якої чоловік не пам’ятає. Розв’язав конфлікт 38-річний правопорушник за допомогою кулаків, після чого пішов спати.

Мертвою потерпілу виявив брат підозрюваного та викликав лікарів і поліцію. За попереднім висновком судового медика, смерть жінки настала в результаті внутрішньої кровотечі.

Наразі чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин правопорушнику загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Вінниця.info, фото поліції