4 січ. 2021 09:30

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

108

0

В Інституті розвитку міст буде новий директор – Аліна Дяченко звільнилась 

В Інституті розвитку міст буде новий директор – Аліна Дяченко звільнилась 

37-річна Аліна Дяченко очолила цю структуру у жовтні 2016 року


В Інституті розвитку міст буде новий директор – Аліна Дяченко звільнилась 


Аліна Дяченко звільнилась з посади директора КП «Інститут розвитку міст».

Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Моргунов.

«Керуючись пунктом 10 статті 42, частиною 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Звільнити Дяченко Аліну Олексіївну з посади директора комунального підприємства «Інститут розвитку міст» 31 грудня 2020 року за угодою сторін, п. 1 ст. 36 КЗпП України та п. 5.2 укладеного контракту з Дяченко А.О. 2. Контракт № 29 від 07 жовтня 2020 року вважати розірваним», – йдеться в документі.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» Дяченко написала, що робота в «Інституті розвитку міст» – була важливим етапом у її житті.

«Сьогодні особисто для мене завершується не лише цей рік, а й дуже важливий період у моєму житті - моя робота в «Інституті розвитку міст». Це був неймовірний досвід, саме той, якого я так прагнула, але так і не змогла отримати в рідних Броварах. Вінниця справді дивовижне місто, яке абсолютно несподівано з'явилось на моєму життєвому шляху (хоч все дитинство я щоліта була дуже близько, але до самого міста не доїжджала, ласуючи найсмачнішими черешнями та полуницями у бабусі та дідуся в Калинівці), та саме тут втілилось багато моїх мрій та речей, у які я вірю. Я вірю, що чиновники та активна громада можуть бути відкритими, вести діалог на рівних та взаємодіяти - і хаб «Місто змістів» вже 3 роки це доводить. Я вірю, що люди мають право впливати на те, якими мають бути парки та сквери, у яких вони відпочивають, і концепції парку «Хімік» та «Альтман Скверу» це втілюють. Я вірю, що стратегії розвитку міст мають писатись разом - і владою, і громадою, і Концепція інтегрованого розвитку Вінниці-2030 – це справді саме такий приклад. У реальній реальності. Не десь там у когось закордоном, а у нас, тут, в цій країні», - зауважила вона.

Нагадаємо, 37-річна Аліна Дяченко очолила цю структуру у жовтні 2016 року. Діяльність КП «Інститут розвитку міст» спрямована на вивчення і сприяння впровадженню передових практик міського розвитку у Вінниці.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info