23 груд. 2019 12:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

56

0

В Калинівському районі автомобіль на смерть збив двох людей

В Калинівському районі автомобіль на смерть збив двох людей

50-річний вінничанин, керуючи автомобілем «Infiniti», допустив наїзд на двох мешканців Калинівського району


В Калинівському районі автомобіль на смерть збив двох людей

22 грудня неподалік села Радівка сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля та пішоходів. Infiniti наїхав на 64-річну жінку і 24-річного хлопця, які раптово вийшли на дорогу. В результаті ДТП, жінка і хлопець померли на місці події.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Аварія сталась близько 21-ї години. Попередньо встановлено, що 50-річний вінничанин, керуючи автомобілем «Infiniti», допустив наїзд на двох мешканців Калинівського району, які раптово почали переходити дорогу в невстановленому місці.

Після вчинення аварії, водій викликав поліцію та швидку допомогу. Потерпілих не вдалося врятувати, вони загинули на місці.

Водій автомобіля освідуваний. Він тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Вінниця.info