20 січ. 2021 13:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

96

0

В Калинівці поліцейські передали рідним 8-річного хлопчика, який загубився в чужому місті та шукав маму

В Калинівці поліцейські передали рідним 8-річного хлопчика, який загубився в чужому місті та шукав маму

Хлопчик приїхав до міста з мамою, але загубився.


В Калинівці поліцейські передали рідним 8-річного хлопчика, який загубився в чужому місті та шукав маму

В Калинівці правоохоронці повернули рідним 8-річного хлопчика, який приїхав до міста з мамою, але загубився. Першою дитину помітила місцева мешканка, яка і повідомила про хлопчика в поліцію.

Про це інформують у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як розповідають в поліції, дитину, яка у мороз йшла сама по вулиці та плакала, помітила місцева мешканка. Жінка почала говорити з хлопчиком, аби його заспокоїти та з’ясувати, де батьки. Він назвав своє ім’я та сказав, що шукає маму. Жінка одразу зателефонувала на спецлінію 102 та передала дитину екіпажу поліції, що прибув на її виклик.

«Хлопчика поліцейські завезли у відділення поліції, обігріли, напоїли гарячим чаєм та взялися за пошуки його рідних.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Володимир Федоришин, під час спілкування з дитиною поліцейські дізнались, що родина хлопчика мешкає в одному з сіл Хмільницького району, і цього дня він приїхав у Калинівку з мамою та загубився. Також дитина розповіла, що десь у Калинівці мешкають їх родичі. За кілька хвилин поліцейські встановили місце їх проживання та передали їм дитину», – повідомляють в поліції.

Як йдеться в інформації правоохоронців, з початку року поліцейські Вінниччини розшукали та повернули рідним 21 неповнолітнього.

«Шановні батьки, якщо ваша дитина зникла, або вчасно не повернулася додому, негайно телефонуйте до поліції. Це дасть змогу поліцейським в найкоротший час встановити її місцезнаходження та повернути додому», – зазначають у відділі комунікації Національної поліції.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції