22 лип. 2015 12:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

78

0

В Коровія розпорядились створити на Вінниччині 11 нових військкоматів

В Коровія розпорядились створити на Вінниччині 11 нових військкоматів

 На Вінниччині до 30 серпня створять 11 нових військкоматів 


В Коровія розпорядились створити на Вінниччині 11 нових військкоматів

 У Вінницькій області створять 11 районних військових комісаріатів в районних адміністративних одиницях, де на даний час вони відсутні.

Про це йдеться в розпорядженні «Про заходи щодо утворення районних військових комісаріатів на території Вінницької області» від 21 липня 2015 року № 417, підписаному першим заступником голови Вінницької облдержадміністрації А. Гижком.

Розпорядження оприлюднено на сайті ОДА.

«Рекомендувати військовому комісару Вінницького обласного військового комісаріату Долгашову Г.В. до 30 серпня 2015 року:

Вжити заходів щодо:

- своєчасного та повного виконання завдань з утворення на території Вінницької області 11 районних військових комісаріатів в районних адміністративних одиницях, де на даний час вони відсутні;

- створення інфраструктури військових комісаріатів відповідно до вимог чинного законодавства;

- здійснення передачі облікової документації, документації військового обліку до військових комісаріатів, що утворюються;

- організації підготовки військових комісаріатів до проведення призову громадян за мобілізацією та на строкову військову службу, а також виконання інших завдань та функцій за призначенням;

- укладення з відповідними орендодавцями договорів оренди приміщень, наданих для розміщення військових комісаріатів», - зазначено в документі.

Окрім того, голови Вінницької, Літинської, Мурованокуриловецької, Оратівської, Піщанської, Погребищенської, Теплицької, Тиврівської, Томашпільської, Чернівецької та Чечельницької райдержадміністрацій, на території яких заплановано утворення військових комісаріатів повинні провести до 27 липня розширені наради, на яких визначити заходи щодо координації дій, пов’язаних зі створенням військових комісаріатів.

Також, голови вищеперерахованих райдержадміністрацій повинні сприяти військовим комісаріатам, що формуються, в організації функціонування (виділення будівель, забезпечення зв’язком, матеріально - технічними засобами тощо).

Виконкому Вінницької міської ради (Моргунов С.А.) рекомендовано розглянути питання щодо забезпечення Вінницького об’єднаного міського військового комісаріату відповідним приміщенням.

ВИННИЦА.info