3 січ. 2020 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

146

0

В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City»

В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City»

«Vinnytsia City» по-Козятинськи


В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City»

Фото зупинок та запитання, адресоване до міського голови Козятина: «пане мер, а ми тепер Вінниця чи як», виставили місцеві жителі в «Фейсбук».

Козятинські зупинки громадського транспорту мають практично ідентичний вигляд із вінницькими. На зупинках зображена символіка обласного центру та надпис «Vinnytsia City».

Міський голова Козятина Олександр Пузир в коментарях до посту написав, що зупинки виготовлені вінницькою фірмою та на зразок вінницьких. Однак скільки штук замовлено та вже встановлено в місті, а також яка саме фірма виготовила ці зупинки пан мер не зміг відповісти.

«Ну, очевидно, що зупинки виготовляла вінницька фірма. І що тут поганого? Ви ж одяг чи наприклад, сумочку від Dior носите? То чого ви можете носити речі з логотипами, а ми не можемо поставити по місту зупинки з логотипами вінницької фірми?», - запитує Олександр Пузир.

На запитання журналістів Вінниця.info чому не замовили зупинки з надписом «Козятин.Сіті» та чи не дезорієнтує це людей, мер Козятину відповів, що наймовірніше вінницькі зупинки обійшлись дешевше.

«Вони певно дешевшими вийшли. Скільки таких зупинок по місту, точно не знаю, не володію інформацією. В мене якраз зараз буде нарада з цього приводу я доповідати буду. Зателефонуйте пізніше, я все детально розкажу», - каже Козятинський міський голова.

Тим часом, одні козятинці вважають ці зупинки «вінницьким «секонд-хендом», інші ж дякують міській владі й за такі зупинки.

«Пане мер, треба було 12 пеньків поставити і хай сидять, чекають автобуса, як 12 місяців. Ну народ, що не зроби – все не так: зробиш – поганий, не зробиш – теж саме», - обурюється в коментарях житель Козятину Юрій Юріков.

В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City»

В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City» - фото 2


В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City» - фото 3

В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City» - фото 4

В Козятині наставили зупинок з символікою Вінниці та надписом «Vinnytsia City» - фото 5

Вінниця.info