3 берез. 2020 15:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

42

0

В Козятині п’яний чоловік напав з ножем на місцевого жителя. Фото

В Козятині п’яний чоловік напав з ножем на місцевого жителя. Фото

28-річного чоловіка затримали, він також має судимість за наркозлочини


В Козятині п’яний чоловік напав з ножем на місцевого жителя. Фото

2 березня в Козятині поліцейські затримали чоловіка, який з ножем напав на чоловіка через зауваження. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він зайшов на подвір’я потерпілого та погрожував йому холодною зброєю. Зараз 28-річного чоловіка затримали, він також має судимість за наркозлочини.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 14:20 год до поліції надійшло повідомлення від 38-річного жителя Козятина про те, що нетверезий незнайомець увірвався на подвір’я його домогосподарства, та погрожує йому ножем і фізичною розправою. Захищаючись від нетверезого нападника, заявник отримав травму руки.

Як розповів т.в. начальника Козятинського відділення поліції Роман Андрущак, за кілька хвилин на місце події прибула група реагування патрульної поліції та затримала правопорушника. Як з’ясувалось, потерпілий, знаходячись на території власного господарства, зробив зауваження нетверезим чоловікам, які по дорозі вели мотоцикли. Це викликало обурення у одного з них, і він накинувся на потерпілого з ножем. Крім цього, зловмисник ламав усе, що потрапляло йому під руку на території чужого домогосподарства. Тікаючи, він поламав паркан.

28-річний чоловік затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення хуліганських дій чоловікові загрожує 7 років ув’язнення. Правопорушник раніше потрапляв в поле зору поліції та має судимість за наркозлочини.

В Козятині п’яний чоловік напав з ножем на місцевого жителя. Фото

Вінниця.info, фото з сайту поліції