6 трав. 2020 13:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

88

0

В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям. Фото

В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям. Фото

В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям


В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям. Фото

5 травня в Козятині троє нетверезих напали на будинок місцевої жительки, яка їм зробила зауваження. Вони зламали паркан, вхідні двері будинку, розбили вікна та, озброєні ножами, погрожували господарям.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близького 20.30 год. до поліції надійшло повідомлення, що в Козятині на вулиці Грушевського троє невідомих чоловіків вчиняють хуліганські дії, ламають паркан та б’ють вікна в одному з будинків.

Як розповів начальник Козятинського відділення поліції Роман Андрущак, зловмисники були затримані екіпажами сектору реагування патрульної поліції на місці злочину. Ними виявились двоє місцевих жителів та житель Тростянецького району. Двоє з них мають судимості за майнові злочини, третій – за вчинення умисного вбивства. У затриманих поліцейські вилучили ножі.

Як з’ясувалось, затримані прийшли до знайомого, місцевого жителя. На подвір’ї між чоловіками виник конфлікт та бійка, свідком якого стала сусідка. Вона зробила їм зауваження. Розлючені чоловіки нецензурною лайкою висловились у бік жінки та побігли до неї на подвір’я. Зловмисники зламали їй паркан, двері та побили вікна. Коли заступитись за матір прийшов син потерпілої, який мешкав по-сусідству, нетверезі правопорушники дістали ножі та погрожували з ним розправою.

Наразі зловмисники віком 33, 36 та 37 років затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство). Вони поміщенні до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За такий злочин затриманим загрожує до 7 років позбавлення волі.

В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям. Фото

В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям. Фото  - фото 2

В Козятині троє нетверезих з ножами погрожували місцевим жителям. Фото  - фото 3

Вінниця.info, фото з сайту поліції