29 жовт. 2020 09:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

161

0

В Козятині затримали підозрюваного у вбивстві 92-річної жінки

В Козятині затримали підозрюваного у вбивстві 92-річної жінки

Затриманого взяли під варту.


В Козятині затримали підозрюваного у вбивстві 92-річної жінки

28 жовтня за підозрою у вбивстві 92-річної мешканки Козятина працівники управління карного розшуку області спільно з оперативниками місцевої поліції затримали 25-річного сусіда вбитої. Поліцейські впродовж місяця працювали над розкриттям цього злочину та збирали докази причетності зловмисника. Затриманий в злочині зізнався, йому оголосили про підозру та взяли під варту.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

29 вересня до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від родича загиблої, який знайшов її в будинку мертвою.

Під час огляду на тілі загиблої експерт виявив кілька ножових поранень грудної клітини.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, місяць над розкриттям цього злочину працювали працівники управління карного розшуку обласної та козятинської поліції. Поліцейські опитали місцевих мешканців, перевірили велику кількість людей на причетність до злочину. Під час проведення огляду місця вчинення вбивства правоохоронці зібрали необхідну інформацію та вилучили низку речових доказів. Результати експертиз цих об’єктів допомогли розшуковцям встановити особу підозрюваного, після чого він був затриманий.

На допиті зловмисник зізнався, що у нього виникнув з пенсіонеркою ситуативний конфлікт під час того, як він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний завдав жінці ножових поранень в область серця.

Зловмисника затримали за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 (умисне вбивство). За це йому загрожує до 15 років ув’язнення. Йому оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

В Козятині затримали підозрюваного у вбивстві 92-річної жінки

В Козятині затримали підозрюваного у вбивстві 92-річної жінки - фото 2


Нагадаємо, на початку жовтня у Вінниці затримали раніше судимого чоловіка, який задушив жінку в районі Хімзаводу.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції

title