23 верес. 2020 11:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

127

0

В Козятинському районі ремонтують майже 11 кілометрів дороги. Фото

В Козятинському районі ремонтують майже 11 кілометрів дороги. Фото

Водіїв закликають бути уважними та обережними на дорозі, оскільки рух для транспорту на час ремонту не перекривали.


В Козятинському районі ремонтують майже 11 кілометрів дороги. Фото

В липні за рахунок коштів з Державного дорожнього фонду в Козятинському районі розпочали ремонт майже 11 кілометрів дороги. На сьогодні фахівці вже здійснили підготовчі роботи, облаштували новий дорожній одяг та розширили проїзну частину дороги. Тепер на ділянці ремонту укріплюють узбіччя. Водіїв закликають бути уважними на дорозі, оскільки рух для транспорту на ділянці ремонту не перекривали.

Про це повідомляють в Службі місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області.

В липні 2020 року, на замовлення ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», за рахунок коштів з Державного дорожнього фонду розпочато поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування

Як йдеться в повідомленні, фахівці ремонтують дорогу місцевого значення О-02-08-06 Білопілля-Вівсяники на ділянці км 48+645 – км 59+623 (с. Самгородок – с. Вівсяники, Козятинський район).

Наразі на ділянці ремонту продовжують виконувати роботи з укріплення узбіч (на сьогоднішній день укріплено більше 6 000 м.п.), роботи тривають.

У подальшому для забезпечення безпеки руху, підрядники облаштують однобічне металеве бар’єрне огородження та нанесуть дорожню розмітку.

В підприємстві зауважують, що підрядник виконує ремонтні роботи з випередженням календарного графіку. Окрім того, зазначають, що гарантія на нове дорожнє покриття – 6 років, за умов дотримання правил експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

«Шановні водії! Роботи виконуються під рухом! Будьте уважні та обережні за кермом!», – також йдеться в дописі Служби автомобільних доріг.

В Козятинському районі ремонтують майже 11 кілометрів дороги. Фото

В Козятинському районі ремонтують майже 11 кілометрів дороги. Фото - фото 2

В Козятинському районі ремонтують майже 11 кілометрів дороги. Фото - фото 3

Нагадаємо, нещодавно повідомляли про ремонт дороги «Браїлів-Гнівань».

Раніше назвали перелік доріг, які в 2020 році ремонтують на Вінниччині.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки СМАД