8 верес. 2020 15:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

89

0

В Ладижині 17-річний мотоцикліст влетів у мікроавтобус

В Ладижині 17-річний мотоцикліст влетів у мікроавтобус

Постраждалого водія мотоцикла госпіталізували


В Ладижині 17-річний мотоцикліст влетів у мікроавтобус

7 червня Ладижині сталася ДТП за участі автомобіля Mercedes Sprinter та мотоцикла Forte. Внаслідок аварії 17-річний водій двоколісного госпіталізований до лікарні. Обидва водії були тверезими.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Автопригода сталась близько 17:40 години на вулиці Наконечного. За попередньою інформацією слідства, 17-річний водій мотоциклу зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes, який рухався попереду в попутному напрямку та виконував поворот ліворуч

Внаслідок аварії неповнолітній госпіталізований до місцевої лікарні. 54-річний кермувальник мікроавтобуса не постраждав.

Водій двоколісного транспортного керував мотоциклом без відповідних документів. Водій транспортних засобів освідувані, вони тверезі.

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Вінниця.info