17 жовт. 2019 17:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

54

0

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото

За словами наркозалежного правопорушника, амфеамін він виготовляв виключно для власного вживання.


В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото

В Ладижині поліцейські у 24-річного чоловіка вилучили наркотики – амфетамін, пристрої та інгредієнти для їх виготовлення. За словами наркозалежного правопорушника, амфеамін він виготовляв виключно для власного вживання.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, до правоохоронців надійшла оперативна інформація, що у орендованому гаражі місцевий житель виготовляє наркотичні засоби. Отримана інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку.

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото

У гаражному приміщенні працівники поліції вилучили марихуану, речовину, схожу на амфетамін, а також колби, ємності та інгредієнти для його виготовлення.

За словами правопорушника, який має судимості за аналогічні злочини, наркотики він виготовляв та зберігав виключно для власного вживання, оскільки є наркозалежним.

Вилучене направлено на експертизу.

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото  - фото 2

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 1 ст. 313 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі правопорушення підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строком до 3 років.

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото  - фото 3

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото  - фото 4

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото  - фото 5

В Ладижині чоловік виготовляв у гаражі амфетамін. Фото  - фото 6

Вінниця.info, фото з сайту поліції