2 жовт. 2020 11:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

63

0

В Літинському районі нетверезий молодик викрав «ВАЗ» та заснув у ньому

В Літинському районі нетверезий молодик викрав «ВАЗ» та заснув у ньому

Тепер йому загрожує до 5 років ув’язнення.


В Літинському районі нетверезий молодик викрав «ВАЗ» та заснув у ньому

1 жовтня поліцейські розшукали чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ» жителя Літинського району. Правоохоронці виявили викрадений автомобіль, а порушник – спав у ньому.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, до поліції через викрадення легковика «ВАЗ-2104» звернувся 28-річний житель села Городище Літинського району. Чоловік розповів, що близько 23:00 години невідома особа викрала його транспортний засіб, який він залишив поряд з будинком з ключами у замку запалення.

Як розповів керівник літинської поліції Костянтин Коробчинський, під час відпрацювання території населеного пункту оперативники помітили запаркований на дорозі розшукуваний автомобіль, в якому спав правопорушник.

Зловмисником виявився 18-річний місцевий житель.

Як зазначають поліцейські, перебуваючи напідпитку, молодик викрав авто, щоб поїхати у сусіднє село до розважального закладу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Вінниці затримали хлопця, який викрав авто, пограбував квартиру і кафе.

Вінниця.info, фото – поліції