4 верес. 2020 16:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

58

0

В Липовецькому районі затримали чоловіка, який обкрадав місцевих жителів

В Липовецькому районі затримали чоловіка, який обкрадав місцевих жителів

Чоловік виніс із помешкань двох місцевих жителів гроші на суму 14 000 гривень та 600 доларів, а в третього викрав автомобіль, який потім здав на металобрухт.


В Липовецькому районі затримали чоловіка, який обкрадав місцевих жителів

3 вересня оперативники Липовецького відділення поліції затримали чоловіка, якого підозрюють в крадіжці з приватних будинків двох жителів селища Турбів. Окрім того, поліцейські встановили, що він викрав автівку ще одного місцевого жителя та здав її в пункт приймання металобрухту.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, до поліції із заявою про крадіжки звернулись двоє жителів Турбова. Потерпілі повідомили, що з їх помешкань невідома особа викрала гроші на суму в 14 000 гривень та 600 доларів США.

Як розповів начальник місцевої поліції Володимир Гавриш, в ході проведення розшукових заходів в поле зору поліції потрапив 29-річний місцевий житель, який раніше мав проблеми з законом. У вчиненні правопорушень чоловік зізнався. Крадені кошти вилучені частково.

В ході розслідування кримінального провадження поліцейські встановили, що підозрюваний також причетний до викрадення автомобіля «ІЖ», який належить місцевому жителю. Зловмисник незаконно заволодів транспортним засобом та здав його в пункт приймання металобрухту.

Наразі підозрюваного затримали в процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) та ч. 1 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Вінниці судитимуть чоловіка, який з приватного будинку на П’ятничанах виніс майже пів мільйона гривень.

Вінниця.info, фото – ілюстративне