8 серп. 2016 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

73

0

В мерії відповіли, коли біля залізничного вокзалу буде підземний перехід

В мерії відповіли, коли біля залізничного вокзалу буде підземний перехід

Біля залізничного вокзалу заплановано будівництво переходу


В мерії відповіли, коли біля залізничного вокзалу буде підземний перехід

 У Вінниці на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна Генеральним планом передбачено будівництво підземного переходу. Проте можливість будівництва буде розглянуто при наявності коштів в місцевому бюджеті та за умови співфінансування інвестора.

Про це йдеться у відповіді на сайті місцевих петицій щодо будівництва підземного переходу.

«Вашу петицію щодо будівництва підземного пішохідного переходу через просп. Коцюбинського в районі залізничного вокзалу опрацьовано.

За результатами опрацювання інформую.

Відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 (Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста) передбачено будівництво транспортної розв’язки з влаштуванням підземного переходу на перехресті вулиць Коцюбинського та Привокзальна.

Можливість будівництва підземного переходу, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету, та за умови наявності співфінансування від інвесторів.

Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва зазначеного підземного переходу з переїздом неможливо», - зазначено у відповіді.

Нагадаємо, на сайті електронних петицій зареєстровано звернення в якому Вінницьку міську владу просили створити підземний перехід навпроти залізничного вокзалу. Петиція набрала 366 підписів з 350 необхідних.

Вiнниця.info