12 квіт. 2016 14:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

107

0

В мерії відповіли, коли можуть добавити автобус на маршруті «Меморіал визволення – Хутір Шевченка»

В мерії відповіли, коли можуть добавити автобус на маршруті «Меморіал визволення – Хутір Шевченка»

 У Вінниці не має вільних автобусів на маршрут «Меморіал визволення – Хутір Шевченка»


В мерії відповіли, коли можуть добавити автобус на маршруті «Меморіал визволення – Хутір Шевченка»

 Вінницька мерія дала відповідь на петицію городян, які просили розглянути питання про збільшення кількості автобусів на маршруті №20 «Меморіал визволення – хутір Тараса Шевченка». В мерії зазначають, що Вінницька транспортна компанія не має вільних автобусів, які можна додатково поставити на даний маршрут. Дане питання може розглядатись лише за наявності вільних автобусів. Окрім того, в мерії повідомили що з Хутора Шевченка ходять маршрутки до Залізничного вокзалу, а звідти можна доїхати тролейбусом до Меморіалу визволення.

Відповідь оприлюднено на сайті місцевих петицій.

«В даний час, на автобусному маршруті загального користування в звичайному режимі руху №20 «Меморіал Визволення – Хутір Шевченка» працює 1 автобус з інтервалом руху 1 год. 29 хв.

Разом з тим, транспортне обслуговування мешканців мікрорайону «Хутір Шевченка» забезпечується автобусним маршрутом загального користування в режимі маршрутного таксі №9А «Залізничний вокзал – Хутір Шевченка» (4 автобуси з інтервалом руху 10-15 хв.). Зазначений автобусний маршрут здійснює перевезення пасажирів до залізничного вокзалу, де в напрямку Меморіалу Визволення проходить тролейбусний маршрут №6 «Залізничний вокзал – Меморіал Визволення» (10 тролейбусів з інтервалом руху 7-14 хв.) та автобусний маршрут загального користування в режимі маршрутного таксі №20А «вул. Лугова – вул. Сергія Зулінського» (12 автобусів з інтервалом руху 5-10 хв.).

Дана кількість рухомого складу, їх інтервали руху відпрацьовано та затверджено з урахуванням наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезеннях.

Одночасно повідомляємо, що всі наявні автобуси муніципального автобусного парку комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» задіяні в перевезеннях пасажирів на маршрутах міста, за наявності вільних автобусів буде розглядатися питання щодо їх залучення на автобусний маршрут загального користування в звичайному режимі руху №20 «Меморіал Визволення – Хутір Шевченка», - зазначено у відповіді на петицію.

Нагадаємо, петиція про збільшення кількості автобусів на маршруті №20 набрала 358 підписів.

Як відомо, вінничани часто в петиціях просять мерію удосконалити автобусне сполучення з приміськими населеними пунктами, зокрема, просили маршрутку сполученням Шкуринці – Залізничний вокзал, та просили вдосконалити сполучення з Якушинцями.

ВИННИЦА.info