12 квіт. 2019 11:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

85

0

В мерії відповіли на петицію вінничан: для дитсадка «Голубка» купують гойдалки

В мерії відповіли на петицію вінничан: для дитсадка «Голубка» купують гойдалки

Вінничани підписались під зверненням до мерії, щоб привести до ладу ігровий майданчик ДНЗ №61 «Голубка


В мерії відповіли на петицію вінничан: для дитсадка «Голубка» купують гойдалки

На сайті електронних петицій вінничани підписались під зверненням до мерії, щоб привести до ладу ігровий майданчик ДНЗ №61 «Голубка». Повідомили про аварійний стан гойдалок та гірок. 12 квітня в міськраді дали відповідь: оголосили тендер на закупівлю каруселей і гойдалок.

Звернення та відповідь опубліковані на сайті місцевих петицій.

«Виконавчими органами Вінницької міської ради Ваша петиція щодо облаштування дитячих майданчиків комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад №61 Вінницької міської ради» опрацьовано та повідомляємо.

На даний час комунальним закладом «Дошкільний навчальний заклад №61 Вінницької міської ради» проводяться відкриті торги на закупівлю виробів для парків розваг, настільних або кімнатних ігор (каруселі, гойдалки) для дитячих ігрових майданчиків закладу (по 2 одиниці на кожну групу) загальною сумою на 230 890 грн.

Питання створення належної матеріально-технічної бази в закладах дошкільної освіти міста, забезпечення енергоефективності будівель, створення належних умов для виховання маленьких вінничан знаходиться під постійним контролем міської ради. Проблемні питання закладів дошкільної освіти міста вирішуються поступово, враховуючи реальні можливості бюджету Вінницької міської об’єднаної територіальної громади», - зазначено у відповіді.

Вiнниця.info