6 берез. 2019 12:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

80

0

В мерії відповіли на петицію вінничан щодо будівництва мосту на Скалецького

В мерії відповіли на петицію вінничан щодо будівництва мосту на Скалецького

Вінничани підписали електронне звернення, в якому просили мерію сполучити шляхопроводом через Південний Буг Старе місто та масив Коріатовичів


В мерії відповіли на петицію вінничан щодо будівництва мосту на Скалецького

Вінничани підписали електронне звернення, в якому просили мерію сполучити шляхопроводом через Південний Буг Старе місто та масив Коріатовичів, так як староміський міст перевантажений. 5 березня в міськраді опублікували відповідь, де зазначили, що будівництво трьох мостів передбачено генпланом, але у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва мосту, неможливо.

«Інформуємо, що відповідно до рішення міської ради від 01.02.2013 №1140 Про внесення змін до генерального плану м. Вінниця з актуалізацією за результатами його моніторингу, генеральним планом розвитку міста передбачено будівництво транспортних розв’язок з влаштуванням мостів через річку Південний Буг в мікрорайоні Сабарів, з вулиці Р. Скалецького, та вулиці Гонти.

Суспільна необхідність транспортних розв’язок з будівництвом мостів через річку Південний Буг, є нагальною потребою враховуючи транспортні затори по вулицях міста.

Можливість будівництва мостів, може бути розглянута за результатом надходження коштів до місцевого бюджету.

Однак, у зв’язку з обмеженням фінансування, спрогнозувати час і строки будівництва мосту, неможливо», - зазначено у відповіді.

Нагадаємо, Концепція інтегрованого розвитку м. Вінниці 2030 передбачає будівництво пішохідного і велосипедного мосту через Південний Буг в районі вулиці Р. Скалецького. Також розробляють проект будівництва шляхопроводу над залізничними коліями, який з’єднає Замостя і Тяжилів.

Вiнниця.info