6 січ. 2021 12:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

101

0

В міській раді повідомили, як проходитиме навчання для вінницьких школярів у період локдауну

В міській раді повідомили, як проходитиме навчання для вінницьких школярів у період локдауну

Як проходитиме навчання для вінницьких школярів у період локдауну


В міській раді повідомили, як проходитиме навчання для вінницьких школярів у період локдауну

9 грудня на засіданні Уряду прийняли рішення про запровадження жорстких карантинних обмежень у 2021 році з 8 по 25 січня. Закриють ресторани, торгові центри, заклади освіти, окрім дитсадків. Департамент освіти Вінницької міськради розробив рекомендації щодо роботи закладів освіти у період локдауну.

Для учнів перших класів усіх закладів загальної середньої освіти, включаючи Спеціальну ЗШ І-ІІІ ступенів з дошкільним відділенням ВМР, можливо продовжать канікули до 15 січня. Їх продовжать за рахунок тих, які планували додатковими у лютому. Рішення про продовження канікул приймається кожним закладом освіти окремо.

Як йдеться на сайті Вінницької міської ради, освітній процес для учнів 2-11 класів організовується з 11 січня відповідно до затвердженого розкладу уроків – дистанційно.

Дитячі садочки у цей період працюватимуть у звичайному режимі за умови дотримання протиепідемічних вимог. КЗ «Деснянський навчально-виховний комплекс: початкова школа – заклад дошкільної освіти Вінницької міської ради» та КЗ «Вінницько-Хутірський ліцей Вінницького району Вінницької області» продовжить працювати для вихованців у дошкільних групах закладу у звичайному режимі.

Заклади загальної середньої освіти з 8 до 25 січня працюють в онлайн-режимі. У період карантину з 8 до 25 січня КЗ «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням Вінницької міської ради» працює у звичайному режимі.

Заклади позашкільної освіти у період обмежувальних протиепідемічних заходів з 8 до 25 січня працюють в онлайн-режимі. Інклюзивно-ресурсні центри також працюватимуть в онлайн-режимі. У цей період комплексна оцінка з метою визначення особливостей освітніх потреб дитини не проводиться. Буде забезпечено надання фахівцями психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами в онлайн-режимі. Також буде організовано надання консультативних послуг батькам та педагогічним працівникам в онлайн-форматі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info