19 лют. 2021 14:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

52

0

В міськраді повідомили, як з понеділка навчатимуться учні вінницьких шкіл

В міськраді повідомили, як з понеділка навчатимуться учні вінницьких шкіл

Зміни в організації навчання пов'язані зі зростанням кількості хворих на COVID-19.


В міськраді повідомили, як з понеділка навчатимуться учні вінницьких шкіл

З 22 лютого учні 5-11 класів у Вінниці переходять на дистанційне навчання. Учні молодших класів навчатимуться в звичному режимі.

Про це інформують на сайті Вінницької міськради.

«У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації, пов'язаної з стрімким поширенням коронавірусу, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо навчання вінницьких школярів з наступного тижня», – йдеться в повідомленні.

Відтак з 22 лютого учні 1-4 класів навчатимуться у звичайному режимі, згідно з затвердженим розкладом занять з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Щодо учнів 5-11 класів, то вони навчатимуться дистанційно, згідно з затвердженим розкладом навчальних занять.

«Для учнів спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів з дошкільним відділенням ВМР з 22 лютого буде продовжено здійснення організації освітнього процесу у звичайному режимі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог», – додають в міській раді.

Нагадаємо, напередодні голова ОДА Сергій Борзов повідомив, що з понеділка на Вінниччині учні 5-11 класів переходять на дистанційне навчання.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне