21 груд. 2010 14:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

49

0

На Вінничині скоротиться штат працівників міліції

На Вінничині скоротиться штат працівників міліції

Працівників органів внутрішніх справ буде менше на 96тисяч осіб.


На Вінничині скоротиться штат працівників міліції

Працівників органів внутрішніх справ буде менше на 96тисяч осіб.

Про це повідомляє газета «Сегодня»

«Робота міліції стане більш ефективною, адже зекономлені кошти пустять на технічне оснащення правоохоронців і збільшення зарплат співробітникам, які залишаться» - йдеться у публікації.

«Дуже багато керівних структур, які дублюють роботу міліції на місцях», - сказав заступник міністра внутрішніх справ ВасильФаринник.

«Міжрегіональні, додаткові структури в центральному апараті, що займаються проведенням спецоперацій. Тому, в першу чергу, підуть непотрібні начальники. Також у центральному апараті залишаться тільки ті слідчі підрозділи, які розслідують резонансні злочини», - сказав Фаринник.

У свою чергу, радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній каже, що тих працівників міліції, хто безпосередньо працює з людьми, скорочення не торкнеться.

«Присутності міліції на вулицях, навпаки, недостатньо - ППС, співробітників ДАІ. А от центральний апарат перевантажений», - сказав Констянтин Стогній.

Крім того, за словами Василя Фаринника, в університетах буде скорочено кількість факультетів, які готують слідчих.

«Ми залишимо по одному факультету в харківській Національній юракадемії імені Ярослава Мудрого, столичній Академії МВС України, львівському та одеському університетах внутрішніх справ. І набирати в них будуть тільки тих, хто вже пройде службу у внутрішніх військах», - сказав Фаринник.

Сегодня


0
0