24 черв. 2020 17:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

95

0

В Могилеві-Подільському через паводок можуть припинити газопостачання

В Могилеві-Подільському через паводок можуть припинити газопостачання

Якщо вода досягне рівня ГРС «Могилів-Подільський»


В Могилеві-Подільському через паводок можуть припинити газопостачання

В Могилеві-Подільському через підняття рівня води в річці Дністер можуть тимчасово припинити газопостачання, якщо вода підніметься до місцевої газорозподільчої станції. ВАТ «Вінницягаз» просять мешканців в разі припинення подачі газу перекрити крани на газопроводах, а згодом перед відкриттям газу – впустити до газових приладів працівників підприємства.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці АТ «Вінницягаз».

«У зв’язку з виникненням надзвичайної ситуації природного характеру – виходом річки Дністер з русла та підняттям рівня води до ГРС «Могилів-Подільський», можливим є припинення газопостачання споживачам міста Могилів-Подільський.

У випадку припинення подачі газу прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань», – повідомляють в підприємстві.

Нагадаємо, 24-го червня внаслідок контрольованого скиду води річка Дністер вийшла з берегів. В результаті, підтопило вулиці в Могилеві-Подільському, а також кілька населених пунктів у Ямпільському районі.

До Могилева-Подільського терміново виїхав голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов повідомив, що в місті готові надати допомогу постраждалим від паводку населеним пунктам.

Вінниця.info, зображення – з фейсбук-сторінки АТ «Вінницягаз»