2 груд. 2020 10:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

90

0

В наступну п’ятницю проведуть сесію Вінницької обласної ради

В наступну п’ятницю проведуть сесію Вінницької обласної ради

Розглянуть заяву Коровія, визначяться із зарплатами


В наступну п’ятницю проведуть сесію Вінницької обласної ради

На 10.00 годину 11 грудня депутатів Вінницької обласної ради збирають на сесію. На порядку денному 7 питань. Перше - складання депутатських повноважень Валерія Коровія. Також розглянуть обласну програму, яка завершується в 2020 році, визначаться із зарплатою для голови і заступників та змінять порядок обрання головних лікарів.

Перелік питань чергової 2 сесії обласної ради 8 скликання опубліковано на сайті:

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Вінницької обласної Ради 8 скликання.
  • Про хід виконання рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 45 «Про обласну Програму «Майбутнє Вінниччини в збереженні здоров’я громадян» на 2016-2020 роки».
  • Про положення про Координаційну раду з питань місцевого самоврядування при голові Вінницької обласної Ради 8 скликання.
  • Про Положення про помічника-консультанта депутата Вінницької обласної Ради.
  • Про внесення змін до рішення 1 сесії обласної Ради 8 скликання від 20 листопада 2020 року № 8 «Про затвердження переліку та обрання складу постійних комісій Вінницької обласної Ради 8 скликання».
  • Про оплату праці голови, першого заступника голови, заступників голови Вінницької обласної Ради 8 скликання. В проекті рішення передбачені щомісячні премії та надбавки за інтенсивність. За підрахунками депутата Євгена Шаповалова, загальні витрати будуть складати 3,1 млн грн на рік. Без премій та надбавок витрати на зарплату 823 тис грн в рік.
  • Про внесення змін до рішення 42 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 21 лютого 2020 року №931 «Про Порядок призначення і звільнення керівників підприємств, установ, закладів, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області». Проектом рішення передбачено, що в конкурсну комісію, яка розглядає кандидатів на керівників закладів в галузі охорони здоров’я, від обласної Ради будуть представники, визначені головою обласної Ради. Зараз в комісії від обласної Ради: голова обласної Ради, голови постійних комісій обласної Ради з питань регулювання комунальної власності та приватизації і з питань охорони здоров’я, соціального захисту та зайнятості населення.

Нагадаємо, на першій сесії обласної ради 8 скликання утворили 6 депутатських фракцій. Головою Вінницької обласної ради обрали Вячеслава Соколового, затвердили на посадах першого заступника та заступників голови. Також затвердили склад постійних комісій.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info