12 серп. 2020 10:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

251

0

В Оратові після двох років перерви запрацював районний суд

В Оратові після двох років перерви запрацював районний суд

З цієї нагоди 11 серпня там відбулася урочиста нарада


В Оратові після двох років перерви запрацював районний суд

В червні опублікували Указ Президента, за яким до Оратівського районного суду призначили нового суддю – Сергія Климчука.

Як йдеться в повідомленні пресслужби Вінницького апеляційного суду, після дворічної перерви та призначення нового судді установа в Оратівському районі запрацювала. Суд не працював з 1 серпня 2018 року, оскільки тоді звільнили єдиного суддю установи.

З цієї нагоди 11 серпня в суді відбулася урочиста нарада. Побував на ній і голова Вінницького апеляційного суду Сергій Медвецький. Він привітав колег з довгоочікуваною подією та побажав їм легкої натхненної злагодженої праці, мудрості, витривалості і людської вдячності.

Крім очільника ВАС, у заході взяли участь начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Вінницькій області Василь Білик, голова Сьомого апеляційного адміністративного суду Віталій Кузьмишин, голова Вінницького окружного адміністративного суду Олександр Вільчинський. Вітали оратівських колег і голова Погребищенського районного суду Антон Бойко та голова Іллінецького районного суду Олександр Олексієнко. До речі, у цих двох установах – теж нові судді: Сергій Сич і Дмитро Балтак. Тож на урочистостях поздоровлення приймали і вони.

Як повідомили у пресслужбі Оратівського районного суду, установа не здійснювала правосуддя з 1 серпня 2018 року через звільнення єдиного судді. Нині там за штатом – троє служителів Феміди, але справи й матеріали розглядає лише новопризначений Сергій Климчук. Щодо Олександра Слісарчука ще триває кваліфікаційне оцінювання, а одна посада – вакантна.

В Оратові після двох років перерви запрацював районний суд

В Оратові після двох років перерви запрацював районний суд - фото 2

В Оратові після двох років перерви запрацював районний суд - фото 3

Нагадаємо, 5 серпня до районних судів Вінниччини призначили п’ятьох суддів.

Вінниця.info, фото – пресслужби Оратівського районного суду