15 черв. 2020 14:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

177

0

В парку Ющенка вінничанка знайшла використані шприци з кров’ю та «Димедрол»

В парку Ющенка вінничанка знайшла використані шприци з кров’ю та «Димедрол»

Шприци були на лавці та розкидані поруч


В парку Ющенка вінничанка знайшла використані шприци з кров’ю та «Димедрол»

Вранці 15 червня вінничанка Вероніка, гуляючи парком Ющенка з дітьми, знайшла розкидані ампули від ліків та використані шприци на лавках та поруч. В одному шприці були залишки чиєїсь крові. На ампулах з лікарським препаратом було написано «Димедрол».

«Знайшла я їх біля головної алеї парку Ющенка. Ближче до відділень на лавочці, якщо точніше. На лавці лежав шприц, там не було голки, але він точно був використаний, тому що всередині була чиясь кров.

За кілька метрів від лавки також був використаний шприц, упаковка від нього та розкидані ампули. Одна була розбита. Моя няня розглядала, що це були за ампулки, там було написано «Димедрол», – розповідає Вінниця.info Вероніка.

Жінка додає, що звернулася до керівництва лікарні і поцікавилася, хто відповідає за прибирання території парку. Там їй відповіли, що парк «розділений» на зони, і якраз саме у власності лікарні була та зона, де знайшли «сюрприз». Пообіцяли, що відправлять робочих, аби прибрали.

«Коли я пішла до головного лікаря, щоб вияснити, хто за це все відповідає. Мені в лікарні розповіли, що в них парк розділений на зони, але вони якраз відповідальні за прибирання саме цієї зони. Сказали також, що відправлять когось туди прибирати. Ми не дочекалися, коли і кого вони там відправлять, тому пішли додому.

Хотілося б це все розголосити, бо це дійсно велика проблема. До прикладу, я гуляю з двома дітками, інші також. Є люди, які вигулюють там собак. Мені от цікаво, хто за це все несе відповідальність, навіть коли це все відбувається. Чи взагалі патрулюють цю зону», – каже вінничанка.

Гуляючи у паркових зонах з дітьми чи тваринами, будьте уважні, щоб не натрапити на подібне.



Вінниця.info, відео редакції надала вінничанка

title

title