13 черв. 2017 14:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

68

0

«В позі Лотоса». У Вінниці відзначатимуть Міжнародний день йоги

«В позі Лотоса». У Вінниці відзначатимуть Міжнародний день йоги

 17 червня в Центральному парку культури та відпочинку відзначатимуть Міжнародний день йоги


«В позі Лотоса». У Вінниці відзначатимуть Міжнародний день йоги

 17 червня в Центральному парку культури та відпочинку відзначатимуть Міжнародний день йоги. Захід пройде за підтримки посольства Індії. Відбудуться різноманітні майстер-класи, під час яких присутні зможуть подивитись етнічні танці познайомитися з сучасними напрямами з йоги.

Про це йдеться в повідомленні Вінницької міської ради.

В Україні День йоги 17 червня відзначатимуть в 11 містах: Київ, Харків, Одеса, Вінниця, Івано-Франківськ, Дніпропетровськ, Полтава, Черкаси, Маріуполь та Чернігів. У Вінниці заходи проходитимуть у Центральному парку культури та відпочинку на площі біля Літнього театру, де на вінничан та гостей міста чекатиме серія майстер-класів з йоги. Також присутні зможуть насолодитися етнічними танцями, познайомитися з сучасними напрямами з йоги.

Програма:

  • 16.00 - комплекс вправ Суря намаскар,

  • 17.00 - концертна програма.

  • З 17.30 - розпочнуться майстер-класи та флеш-моб. Буде локація й для дітей.

  • 21.30 - відбудеться фаєр-шоу.

Довідка

Міжнародний день йоги вже третій рік відзначають у всьому світі. Це свято об'єднує практикуючих йогів і тих, хто почав цікавитися нею, а також сприяє популяризації йоги та здорового способу життя в Україні та світі.

Координатор заходу Українська Федерація Йоги - найстаріша та найпотужніша школа йоги в Україні. Її інструктори викладають йогу в 20 містах України, а також Франції, Нідерландах, Об'єднаних Арабських Еміратах, Ізраїлі, Грузії та Китаї. Це унікальна методика викладання йоги, яка включає в себе не тільки хатха-йогу, але і психотренінг, медитативні практики, орієнтовані на завдання, що стоять перед сучасною людиною.

Українська Федерація Йоги має більше 50 інструкторів і дуже високий рівень кваліфікації - 90% інструкторів мають дві та більше вищих освіти, включаючи спеціальне медичне, психологічне чи фізкультурну. Всі інструктори пройшли стажування в кращих йогашалах Індії.

Вінниця.info