27 лип. 2020 13:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

90

0

В працівника Вінницького міського суду виявили коронавірус

В працівника Вінницького міського суду виявили коронавірус

Повідомляють, що, тим не менш, суд продовжує працювати у штатному режимі


В працівника Вінницького міського суду виявили коронавірус

Станом на 27 липня в одного з працівників Вінницького міського суду Вінницької області підтвердили діагноз COVID-19. Співробітників, які контактували з хворим, відправили на самоізоляцію, їм проведуть діагностику щодо наявності коронавірусу. В керівництві суду вирішують питання щодо дезінфекції та профілактичних заходів у суді.

Про це повідомляють в пресслужбі Вінницького міського суду Вінницької області.

В повідомленні зазначають, що, попри підтверджений факт інфікування на коронавірус, Вінницький міський суд Вінницької області продовжує працювати в штатному режимі.

«З метою убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку розміщену у фойє суду, сервіси «Електронного суду», за допомогою поштового зв’язку, електронної пошти [email protected] тощо», – йдеться в повідомленні пресслужби суду.

Отримати інформацію про рух тої чи іншої справи можна за телефоном Довідкового бюро – (0432) 67-36-21.

Нагадаємо, на початку червня підтвердили коронавірус в помічника судді Вінницького апеляційного суду.

Вінниця.info, фото – ілюстративне