27 жовт. 2017 09:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

69

0

В притулок тварин, який добудовують у Вінниці, купують рентген та УЗД-апарат

В притулок тварин, який добудовують у Вінниці, купують рентген та УЗД-апарат

 Комунальне підприємство закуповує обладнання


В притулок тварин, який добудовують у Вінниці, купують рентген та УЗД-апарат

 КП «Вінницязеленбуд», який є балансоутримувачем муніципального притулку для тварин, проводить тендер на закупівлю медичного обладнання для ветеринарної клініки. Обладнання планують закупити до 10 грудня.

Оголошення про закупівлі розміщені на prozorro.

На закупівлю рентгенологічного обладнання (Мобільна рентген установка та візуалізаційного обладнання з використанням ехографії, ультразвуку чи доплерографії (Портативна ультразвукова діагностична система) передбачено 348 тис. грн..

Очікувана вартість закупівлі напівавтоматичного біохімічного аналізатора зі стартовим пакетом реактивів – 281 тис. грн..

Аналізатор використовується для проведення дослідів з клінічної біохімії та спеціальної біохімії, а також методик специфічних протеїнів, що виконуються за допомогою турбідіметрії.

Як відомо, у Вінниці по вул. Гонти добудовують муніципальний притулок для тварин. Там передбачено і облаштування ветеринарної клініки, де надаватимуть також платні послуги.

Нагадаємо, департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради 13 липня уклав угоду з ТОВ «Підприємство «Aгропродсоюз» на будівництво притулку для безпритульних тварин. Вартість угоди склала 5,9 млн. гривень.

Будівництво притулку спочатку викликало супротив активістів. Згодом мерія тa захисники тварин дійшли компромісу, прибравши з Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Вінниці пункт щодо евтaнaзії тварин, через 45 днів перебування їх в притулку.

Вінниця.info