8 лип. 2020 13:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

183

0

В «Прозорому офісі» відновив роботу сервісний центр, де можна зареєструвати авто

В «Прозорому офісі» відновив роботу сервісний центр, де можна зареєструвати авто

Тимчасово містяни могли реєструвати свої автівки лише в територіальному сервісному центрі на Ботанічній


В «Прозорому офісі» відновив роботу сервісний центр, де можна зареєструвати авто

У відділенні «Прозорого офісу» на вулиці Брацлавській відновив роботу сервісний центр МВС, де власники автомобілів можуть зареєструвати свій транспорт. Через припинення Угоди про співпрацю між регіональним сервісним центром МВС та Вінницькою міською радою в «Прозорому офісі» центр не працював, але в міській раді зуміли домовитися з Міністерством внутрішніх справ щодо продовження співпраці.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

«Маю дуже добру новину для автовласників: територіальний сервісний центр МВС відновив свою роботу у нашому «Прозорому офісі» на Брацлавській. Вдалося домовитися з Міністерством внутрішніх справ про продовження співпраці. Дякую за конструктив і розуміння керівнику Головного сервісного центру МВС України Олександру Князюку у вирішенні цього питання!

Адже найважливіше – якість і зручність послуги для клієнта. Саме такою була наша мета, коли ми відкривали у Вінниці на базі «Прозорого офісу» перший такий в країні центр з реєстрації авто та видачі посвідчень водія.

Переконаний, що процедурні питання чи нюанси реорганізації повинні найменше хвилювати людей, адже вони розраховують на якісний та оперативний сервіс і мають його отримати. І це наше спільне завдання з державними органами влади.

Тільки в минулому році у ЦНАПі на Старому місті в цьому центрі провели 14 397 реєстраційних дій щодо транспортних засобів, здали понад 4,5 тисячі іспитів на знання ПДР, видали 5 133 посвідчень водія, а працівники експертної служби провели огляд 11 522 транспортних засобів. Щодня сюди зверталися до 80 відвідувачів. І важливо, що після деякої перерви, тут знову приймають клієнтів!», – каже міський голова в своєму дописі.

В «Прозорому офісі» відновив роботу сервісний центр, де можна зареєструвати авто

В «Прозорому офісі» відновив роботу сервісний центр, де можна зареєструвати авто - фото 2

В «Прозорому офісі» відновив роботу сервісний центр, де можна зареєструвати авто - фото 3

Нагадаємо, сервісний центр МВС в «Прозорому офісі» на Брацлавській припинив свою роботу 5-го червня, а приймати відвідувачів почали лише в територіальному сервісному центрі на вулиці Ботанічній. В місті тоді звернулися до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо продовження реалізації подібного проекту.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки Сергія Моргунова