22 січ. 2021 11:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

132

0

В приєднаних до Вінниці селах запрацювали віддалені адміністратори ЦНАП

В приєднаних до Вінниці селах запрацювали віддалені адміністратори ЦНАП

У Великих Крушлинцях таку послугу запровадять невдовзі.


В приєднаних до Вінниці селах запрацювали віддалені адміністратори ЦНАП

З 22 січня для мешканців села Гавришівки, яке нещодавно увійшло до складу Вінницької міської термінальної громади, прийматиме працівник департаменту соціальної політики. У селі створили віддалене робоче місце вінницького ЦНАП для надання адміністративних послуг соціального характеру. Раніше адміністратори ЦНАП розпочали роботу у Вінницьких Хуторах, Писарівці, Стадниці та Малих Крушлинцях.

Про це інформують на сайті Вінницької міської ради.

Як йдеться в повідомленні, мешканці села Гавришівки відтепер можуть оформлювати низку послуг соціального спрямування за вінницькими стандартами Прозорих офісів. Серед них: надання державних допомог, пільг, субсидій, забезпечення протезно-ортопедичними виробами, засобами технічної реабілітації, санаторно-курортним лікуванням та іншими соціальними гарантіями.

«Ми розпочали приймати мешканців Гавришівки, і тепер їм доступні усі послуги, які надають працівники нашого департаменту. Відзначу, що прийом адміністратором здійснюватиметься щоп’ятниці з 9:00 до 14:00. Зазначу, що це уже шосте віддалене робоче місце, яке ми створили на приєднаних територіях», ‒ розповіла директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Як зазначають на сайті міськради, раніше адміністратори ЦНАП розпочали приймати у таких приєднаних громадах, як Вінницькі Хутори, Писарівка, Стадниця, Малі Крушлинці. В Десні таку роботу налагодили кілька років тому.

Адміністратори приймають громадян двічі на тиждень за таким графіком:

  • Десна: вівторок та четвер з 9:00 до 14:00;
  • Писарівка та Щітки: понеділок та середа з 9:00 до 14:00;
  • Малі Крушлинці: понеділок та середа з 9:00 до 14:00;
  • Стадниця: вівторок та четвер з 9:00 до 14:00;
  • Вінницькі хутори: вівторок та четвер з 9:00 до 14:00.

У Великих Крушлинцях віддалене робоче місце адміністраторів Прозорих офісів має з’явитися незабаром.

Також усі деталі, пов'язані із отриманням соціальних послуг, можна уточнити за тел: 50-86-72; 50-86-81; 50-86-64 50-86-77.

Як зазначають в міськраді, мешканці приєднаних громад також можуть можуть звертатися до Прозорого офісу, що на Замості (вул. Замостянська, 7). Прийом громадян відбувається на другому поверсі щоденно (крім вихідних) з 9:00 до 17:00. У зв'язку з карантинними обмеженнями прийом відбувається лише за попереднім записом.

Нагадаємо, на початку січня повідомляли, що у громадах, які приєдналися до Вінниці, відкриють робочі місця консультантів соцпослуг.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ‒ ілюстративне