14 трав. 2014 15:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

53

0

В п’ятницю вінничанам дадуть безкоштовно «обкатати» «Роликову арену» в Мегамоллі

В п’ятницю вінничанам дадуть безкоштовно «обкатати» «Роликову арену» в Мегамоллі

16 травня в ТРЦ «Мегамолл» відкривається «Роликова арена». В день відкриття вінничани зможуть безкоштовно обкатати ролердром


В п’ятницю вінничанам дадуть безкоштовно «обкатати» «Роликову арену» в Мегамоллі

16 травня в ТРЦ «Мегамолл» відбудеться відкриття ролердрому - «Роликова арена». Протягом цього дня, з 10 до 23 години, катання на арені буде безкоштовним для усіх охочих.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ Вінницької міськради.

Згідно повідомлення, зал зроблено за сучасними технологіями, що дозволить запобігти травмуванню ролерів, скейтбордистів, хокеїстів та велосипедистів, які можуть тут займатися.

Представники «Мегамоллу» планують, що надалі арена буде використовуватися в тому числі і для проведення різноманітних соціальних заходів.

«Протягом багатьох років комітет з фізичної культури та спорту міської ради тісно співпрацює з ТРЦ «Мегамолл». Ми спільно проводимо чимало міських акцій, присвячених розвитку та популяризації фізичної культури і спорту у Вінниці, а також спеціальні події, зокрема, спартакіади за участю спортсменів з обмеженими фізичним можливостями. 16 травня у день відкриття арени, на роледромі безкоштовно кататимуться більш як 500 спортсменів, учнів спортивних шкіл міста», – каже заступник голови комітету з фізичної культури і спорту Вінницької міської ради Роман Семчук.

PR-менеджер ТРЦ «Мегамолл» Анастасія Персидська зазначила, що головною метою створення «Роликової арени» є запропонувати дітям та молоді цікавий та максимально безпечний варіант літнього дозвілля.

«Роликова Арена» створена за сучасними технологіями, що дозволяє зробити дозвілля дітей та юнацтва більш безпечнішим, адже ризиковані трюки в непридатних місцях досить часто обертаються травмами, забоями та, навіть переломами», - говорить Анастасія Персидська.

Професійний ролер, учасник шоу «Україна має талант», Антон Обертинський каже, що він надзвичайно задоволений, що у місті відкривається якісний ролердром, один з найкращих в Україні.

«Мені сподобалося, що покриття є професійним та універсальним, адже підходить для занять різними напрямками спорту. Щодо безпечності, то арена – найменш травмонебезпечна, адже має не жорстку, а гнучку конструкцію. На «Роликовій арені» встановлено ряд спеціальних фігур для тренувань та демонстрації трюків. Також дуже добре, що у залі є зонування: окрема зона для слалому, стрибків, масового катання. Тут зможуть займатися ролери, скейтбордисти, хокеїсти та велосипедисти. Ролики у прокаті хороші, вони дозволяють комфортно кататися, дозволяють ногам «дихати» та мають чудову бокову підтримку. Крім того, у «Роликовій арені» чудове кондиціонування та вентиляція, що дуже важливо для заняття спортом», – зауважив Антон Обертинський.

Анастасія Персидська додає, що в подальшому «Роликова арена» буде використовуватися в том числі й для проведення різноманітних соціальних заходів. Наприклад, коли діти зможуть безкоштовно кататися тут на роликах.

ВИННИЦА.info


0
0