2 трав. 2022 20:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

80

0

В рф готуються до епідемії холери в прикордонних з Україною областях – розвідка

В рф готуються до епідемії холери в прикордонних з Україною областях – розвідка

Ймовірно, наприкінці травня-початку червня керівництво рф може вдатись до таких провокацій


В рф готуються до епідемії холери в прикордонних з Україною областях – розвідка

У російській федерації готуються до епідемії холери у прикордонних з Україною регіонах. Ймовірно, наприкінці травня-початку червня керівництво рф може вдатись до таких провокацій.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Головний державний санітарний лікар росії Анна Попова підписала постанову «Про додаткові заходи щодо профілактики холери». Особлива увага приділяється додатковим заходам з профілактики у прикордонних з Україною регіонах: Брянська, Курська, Бєлгородська, Воронезька, Ростовська обл., Краснодарський край та окупований Крим.

Керівникам територіальних управлінь федеральної служби з питань нагляду у сферах захисту прав споживачів і добробуту людини («Роспотребнадзор») доручено:

- до 15 травня підготувати лабораторії для проведення досліджень на холеру, посилити контроль за торговельними об’єктами, місцями масового скупчення людей, а також поінформувати населення про заходи з профілактики хвороби;

- до 1 червня забезпечити готовність медичних установ до проведення протиепідемічних заходів та підготувати розрахунок необхідних для цього препаратів.

Ймовірно, наприкінці травня – початку червня керівництво рФ може вдатись до провокацій у прикордонних з Україною районах. Відповідальність за це традиційно спробують перекласти на Україну, звинувативши у «застосуванні біологічної зброї».

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info