27 квіт. 2021 12:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

116

0

В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву

В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву

З храму Покрову Божої Матері зі скриньок для пожертв викрав близько 2 тисячі гривень


В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву

26 квітня правоохоронці могилів-подільської поліції затримали чоловіка, який в селі Вищеольчедаїв з храму Покрову Божої Матері зі скриньок для пожертв викрав близько 2 тисячі гривень. Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів начальник Могилів-Подільського районного відділу поліції Василь Ободовський, з повідомленням про крадіжку, яка сталась в ніч на 26 квітня, до поліції звернувся настоятель храму. У приміщення церкви зловмисник потрапив шляхом злому замка на вхідних дверях та з двох скринь для пожертв викрав близько 2000 гривень. Вжитими оперативними та розшуковими заходами оперативники встановили особу, підозрювану у вчиненні цього злочину, та затримали його за місцем проживання. Правопорушником виявився 25-річний житель сусіднього села. Раніше він неодноразово потрапляв в поле зору поліції за вчинення крадіжок.

У вчиненому зловмисник зізнався. Викрадені гроші він витратив на власні потреби. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення перебачено позбавлення волі строком до 6 років.

В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву

В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву  - фото 2

В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву  - фото 3

В селі на Вінниччині чоловік обікрав церкву  - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини