28 серп. 2020 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

177

0

В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото

В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото

У селі Дзигівка провели капітальний ремонт двох мостів


В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото

У селі Дзигівка Ямпільського району провели капітальний ремонт двох мостів. Один з них ремонтувався у рамках проекту «Велике будівництво». Нині планують розпочати ремонт під'їзних доріг до мостів.

Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА.

Міст що у с. Дзигівка на км 15+372 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-27-03 Качківка – Дзигівка – Михайлівка побудований на початку 50 –х років минулого століття. З того часу роботи з реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів не проводилися.

Його довжина становить 18,5 метрів, загальна ширина – 11 метрів. Проїзна частина складається з двох смуг руху по 3 метрів кожна. Передбачено тротуар шириною 1,5 м з одного боку.

Цьогоріч, в рамках проекту «Велике будівництво», вдалося завершити спектр робіт з капітального ремонту споруди раніше встановленого терміну.

В результаті проведеного ремонту підвищено експлуатаційно-технічні показники споруди до належного рівня: зведена споруда з МГК, укріплено лоток, русло та насип над МГК, укладено асфальтобетонне покриття, влаштовано тротуар, перильне огородження.

Підрядник гарантує відповідну якість наданих послуг та міцність штучної споруди, що забезпечують можливість безперервної і нормальної експлуатації протягом гарантійного строку, який становить 10 років.

Інша мостова споруда на км 16+535 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-27-03 Качківка – Дзигівка – Михайлівка, довжиною 13 м. Загальна ширина споруди – 18м. Проїзна частина складається з двох смуг руху по 3 м кожна. Передбачено тротуар шириною 1,5 м з одного боку.

У 2019 році вдалося завершити низку ремонтних робіт, у відповідності до технічних характеристик. Після ремонту, міст відповідає сучасним будівельним нормам, подовжено термін експлуатації, підвищено його вантажопідйомність, забезпечено безпечний рух для всіх учасників дорожнього руху.

«На автошляху загального користування місцевого значення завершено реконструкцію мостових споруд, адже розбудова дорожньої інфраструктури є вкрай актуальною для забезпечення розвитку інших галузей на рівні об’єднаних територіальних громад», – зазначив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

На часі ремонт під'їзних доріг до зазначених мостів. Крім цього, все ще є потреба у встановленні обмежувальних знаків для великогабаритного транспорту, який псує дорожнє покриття.

В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото

В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото - фото 2

В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото - фото 3

В селі Ямпільського району відремонтували два мости. Фото - фото 4

Довідка.

У 2019 році реалізовано проект з поточного середнього ремонту мосту на км 16+535 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-27-03 Качківка – Дзигівка – Михайлівка та освоєно 7242,7 тис грн коштів державного дорожнього фонду.

У 2020 році завершено розпочатий у 2019 році проект з поточного середнього ремонту мосту на км 15+372 автомобільної дороги загального користування місцевого значення О-02-27-03 Качківка – Дзигівка – Михайлівка та освоєно 8747,4 тис грн. коштів державного дорожнього фонду.

Вінниця.info, фото з сайту Вінницької ОДА