8 листоп. 2016 14:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Економіка
0

59

0

В селище на Вінниччині прибуде «десант» міжнародних інвесторів

В селище на Вінниччині прибуде «десант» міжнародних інвесторів

 Трьом міжнародним інвесторам пропонують розмістити своє виробництво на Вінниччині


В селище на Вінниччині прибуде «десант» міжнародних інвесторів

 11 листопада в селище Вороновиця, Вінницького району з робочим візитом приїдуть одразу три міжнародні інвестори: ТОВ «Флекстронікс», ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» та ТОВ «Ядзакі Україна».

Про це повідомляє Вороновицька селищна рада.

В рамках візиту інвестори розглянуть перспективні інвестиційні майданчики в селищі Вороновиця на яких можливе будівництво виробничих потужностей.

Вороновицький селищний голова Олександр Ковінько зазначає, що на території їх громади планують створити індустріальний парк, та шукають інвесторів, які б розмістили своє виробництво.

«Для нас це важлива подія, адже за планами в наступному році розпочнеться процес створення на території Вороновицької об’єднаної громади «Вороновицького індустріального парку». Наразі ведуться роботи в селищі пов’язані зі модернізацію мереж та відновлення доріг», - зазначив селищний голова Вороновиці Олександр Ковінько.

Довідка.

ТОВ «Флекстронікс» спеціалізується на випуску електроніки на замовлення інших компаній. Компанія володіє понад 130-ма виробничими майданчиками та дизайн-центрами в 30 країнах світу на чотирьох континентах. Площа виробничих потужностей становить 2.5 млн. квадратних метрів. Штат налічує 176 тис. чоловік. Працює постачальником вертикально-інтегрованого дизайну та виробництва для виробників обладнання (OEM).

ТОВ «Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед» входить у трійку найбільших контрактних виробників електроніки у світі. Виконують замовлення всесвітньо відомих компаній у різних галузях: авіакосмічна та оборонна промисловість, компютери та пристрої зберігання інформації, цифрова побутова техніка, медичне обладнання, засоби мобільного звязку, мережеве та телекомунікаційне обладнання, техніка на сонячній енергії, тощо.

ТОВ «Ядзакі Україна» це частина міжнародної корпорації «YAZAKI», що виготовляє продукцію у сфері автомобілебудування. Компанія є лідером на ринку електрокабельної продукції для потужних корпорацій.

Вінниця.info