24 верес. 2022 13:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

195

0

В середині в неї серце: на Вінниччині виросла диво-цибуля

В середині в неї серце: на Вінниччині виросла диво-цибуля

Фіолетова цибуля з незвичним візерунком виросла вперше


В середині в неї серце: на Вінниччині виросла диво-цибуля

На Вінниччині, в селищі Сутиски на овочевій фермі виросла незвичайна цибуля. Зовні вона нічим не різниться від інших, але коли її розрізати – в середині сюрприз – візерунок із сердечками. Світлинами такої цибулі поділився в себе на сторінці власник овочевої ферми Вадим Кричковський і пожартував: «Те, що ти не любиш цибулю, не означає, що цибуля не любить тебе»

За словами Вадима – це випадковість. Насіння цієї цибулі іноземної селекції, а вирощена вона за всіма європейськими стандартами органічного виробництва.

«Я розрізав лише одну фіолетову цибулю і побачив там сердечка. І чи є такі ж самі візерунки в інших – не знаю, можливо комусь теж трапиться така дивовижа. Наше підприємство традиційно займається вирощуванням цього овоча. І наша цибуля є в усіх торгових мережах Вінниччини. Сльози від неї теж течуть, і поплакати можна, коли розрізаєш», - розповів Вінниця.info Вадим Кричковський.

Вінниця.info поцікавилась також, якою буде ціна на цибулю цього року.

«В ціні цибуля зросла в 2,5 рази в порівнянні із минулим роком, адже основним регіон її вирощування – була Херсонська область. На сьогодні виробництво впало в рази і вже починається імпорт із Голландії та деяких європейських країн. Ціна зараз складає 20 – 25 гривень за кілограм, а прогнозуємо, що в зимовий період буде - 40 гривень за кілограм», - говорить Вадим Кричковський.

В середині в неї серце: на Вінниччині виросла диво-цибуля


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info