6 січ. 2021 10:22

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

100

0

В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення

В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення

Реконструкція триває.


В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення


У Вінниці триває реконструкція спортивного комплексу по вулиці Академіка Янгеля. На сьогодні в комплексі вже облаштували систему опалення, фасад утеплили, а будівельники продовжують внутрішні роботи.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці міського голови Сергія Моргунова.

«Спортивний комплекс на Янгеля – вже з теплом. Щоб зробити цей важливий етап реконструкції, ми виділили додатковий ресурс з бюджету наприкінці минулого року. До будівлі підвели мережі та влаштували тепловий пункт, і налагоджують систему опалення. Фасад практично утеплений, змонтовані скляні вітражі», ‒ повідомляють в дописі мера.

Як зазначає Сергій Моргунов, реконструкція комплексу – один із стратегічних міських проектів.

«Це буде краща спортивна арена в місті. Адже головною особливістю СК буде 25-метровий басейн на 6 доріжок. Чашу басейну відремонтували та підсилили. Згодом відновлять дві вишки для стрибків – єдині у Вінниці. Окрім плавання, тут будуть культивувати волейбол, баскетбол, міні-футбол, гандбол тощо. В універсальному залі для ігрових видів спорту площею 730 кв м вже постелили спеціальний паркет.

Мене часто запитують, коли спорткомплекс відкриється. Його готовність понад 60%. На жаль, через коронавірус уповільнились темпи робіт на багатьох великих об’єктах. Ми розраховуємо, що маючи співфінансування з державного бюджету, цього року нарешті завершимо масштабну реконструкцію. Вінниця матиме потужну базу для комфортних тренувань і проведення турнірів всеукраїнського рівня. Тут будуть виховуватись майбутні покоління чемпіонів», ‒ каже міський голова.

В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення

В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення - фото 2

В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення - фото 3

В спорткомплексі на Янгеля облаштували систему опалення - фото 4

Нагадаємо, сучасний муніципальний спорткомплекс на Янгеля мали завершити ще наприкінці 2019 року. Згодом повідомили, що відкриття перенесли на літо 2020 року. Але через значні втрати міського бюджету у зв’язку з карантином та епідемією коронавірусу, а також видатки на медицину, підтримку малого та середнього бізнесу і незахищених верств населення, відкриття знову відтермінували.

У вересні стало відомо, що на систему опалення в спорткомплексі виділили 8 мільйонів гривень.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ‒ з фейсбук-сторінки Сергія Моргунова