30 берез. 2019 13:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

104

0

В травні приступлять до реконструкції очисних споруд на Сабарові

В травні приступлять до реконструкції очисних споруд на Сабарові

У Вінниці проведуть реконструкцію системи водопостачання і водовідведення


В травні приступлять до реконструкції очисних споруд на Сабарові

Масштабні роботи за підтримки Світового банку реконструкції та розвитку розпочнуться на очисних спорудах в Сабарові вже в травні 2019 року.

Про це повідомляє Вінницька ОДА за інформацією першого заступника голови ОДА Андрія Гижка.

«Поки практичні роботи ще не розпочиналися, проте вже триває завершальна стадія остаточних розрахунків і погоджувальних процедур, тож вже в травні поточного року розпочнуться роботи в Сабарові безпосередньо на очисних спорудах, варто зазначити, що вони досить об’ємні. За результатами міжнародного тендеру буде визначено найкращого підрядника для масштабних ремонтних робіт: заміни вузлів і агрегатів, які вийшли з ладу,відпрацювавши свій термін з 1965 року. Сума фінансування даного проекту - 20 млн. євро а термін виконання таких робіт – 2 роки», - повідомив Андрій Гижко.

Нагадаємо, що в області здійснюється реалізація проекту спільного з Світовим банком реконструкції та розвитку, в рамках якого планується провести комплексну модернізацію систем водопостачання та водовідведення м. Вінниці.

Нагадаємо, минулого року Уряд виділив 30 мільйонів гривень на реконструкцію очисних.

Раніше ми писали, що, вінничани кілька років поспіль в літню пору скаржаться на неприємний зaпaх від очисних. Комунальне підприємство «Вінницяоблводокaнaл» оголосило тендер нa реконструкцію об’єктів механічного очищення, розташованих у мікрорайоні Сaбaрів.

Вiнниця.info