15 лют. 2021 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

117

0

В Тульчинському районі син вбив старенького батька

В Тульчинському районі син вбив старенького батька

В поліції відкрили кримінальне провадження


В Тульчинському районі син вбив старенького батька

13 лютого в Тульчинському районі правоохоронці затримали чоловіка, який вбив свого літнього батька. Він кілька разів вдарив по голові дерев’яною ніжкою 80-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 12:40 години до поліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району про те, що у сусідньому будинку він виявив мертвим літнього господаря.

Як розповів керівник Тульчинського районного відділу поліції Василь Костишен, за підозрою у вчиненні цього злочину поліція затримала 37-річного сина загиблого.

Під час огляду помешкання потерпілого та проведення першочергових слідчих дій працівники поліції встановили, що затриманий наніс численні удари по голові потерпілому дерев’яною ніжкою від стільця. Від отриманих ушкоджень літній чоловік помер на місці події.

Усі причини та обставини злочину будуть встановленні в ході досудового розслідування. Наразі зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою. Підозрюваному буде призначена судово – психіатрична експертиза, оскільки він має

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років позбавлення волі.


В Тульчинському районі син вбив старенького батька

В Тульчинському районі син вбив старенького батька  - фото 2

В Тульчинському районі син вбив старенького батька  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото та відео поліції Вінниччини

title