10 берез. 2010 22:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

27

0

В Винницкой области совершено разбойное нападение на такси

В Винницкой области совершено разбойное нападение на такси

Правоохоронцями Немирова Віннницької області за декілька годин був розкритий розбійний напад на водія приватного таксі.


В Винницкой области совершено разбойное нападение на такси

Правоохоронцями Немирова Віннницької області за декілька годин був розкритий розбійний напад на водія приватного таксі.

Про це повідомляє прес-центр ДАІ у Вінницькій області.

10 березня близько десятої години ранку до чергової частини Немирівського райвідділу міліції поступило повідомлення, що о 6:30 біля села Потоки Немирівського району був скоєний розбійний напад на водія автомобіля «Део-Ланос». Одразу була створена оперативно – розшукова група, до складу якої увійшли співробітники райвідділу міліції, експерти-криміналісти та інспектори відділу ДАІ.

За словами начальника ВДАІ м. Немирова, підполковника міліції Віталія Бевза, отримавши орієнтування на нападників його співробітники одразу розпочали пошук і на кордоні Немирівського та Іллінецького районів, біля села Жорнища він разом з інспектором ВДАІ Ігорем Лемпою знайшли у кюветі розшукуваний автомобіль. Щоправда без злочинців, які після дотичного зіткнення із деревом залишили машину і втекли. Сліди на снігу вказували, що вони попрямували до села Бандурівка, де їх і було затримано.

Як розповідає 23-річний водій автомобіля «Део-Ланос» двоє пасажирів підсіли до нього у Вінниці біля санаторію ВПС, близько п’ятої години ранку і попросили відвезти їх до товариша, який проживає за Немировом. Пообіцяли за це 500 гривень, на які і спокусився молодий водій. Біля села Потоки Немирівського району пасажири сказали зупинитися і погрожуючи ножем намагалися вчинити фізичну розправу. Перелякавшись, водій встиг відкрити дверцята і втекти від них. Один з нападників деякий час його переслідував, але повернувся до автомобіля і машина рушила в напрямку Іллінецького району. Таксист пройшовши декілька кілометрів , добрався до найближчого населеного пункту, звідки додзвонився до міліції і повідомив про розбійний напад та заволодіння його автомобілем.

Затримані правоохоронцями двоє молодих людей виявилися братами, жителями смт. Турбів. Старший з них, у свої 27 років вже встиг побувати двічі « у місцях не стільки віддалених», молодшому ж усього 16 років. Ніде не навчається і не працює. Пояснює, що приїхав до брата у Вінницю, який винаймав там квартиру, усю ніч пиячили, а під ранок старший брат надумав провідати свого друга, який мешкає за Немировом. Те, що таке станеться не думав, хоча і підтверджує, що у брата не було тих 500 гривень, які він обіцяв таксисту.

Наразі, триває слідство, яке в усьому розбереться. Молодих людей затримано у Немирівському райвідділі, по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ст.. 289 ч. 3 КК України.

 

ВИННИЦА.info

 

 


0
0