8 лип. 2021 16:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

85

0

В які регіони Туреччини летіти засмагати цього літа: топ 7 локацій

В які регіони Туреччини летіти засмагати цього літа: топ 7 локацій

Топ-7 турецьких курортів для ідеального пляжного відпочинку


В які регіони Туреччини летіти засмагати цього літа: топ 7 локацій

Туреччина вже не перше десятиліття пропонує туристам надзвичайно чисті пляжі та прийнятні ціни. Більша частина курортів передбачає локації, відзначені «Блакитним прапором». Туристична сфера тут постійно розвивається, аби забезпечувати гостям комфорт європейського рівня. У будь-який сезон у цьому напрямку можна знайти гарячі пропозиції. На сторінці bronix.ua/hot-tours/turkey/kiev легко переглянути всі актуальні варіанти. У Туреччині діє безліч пляжних курортів, тож куди податися засмагати влітку 2021 року? Ми відібрали для вас найкращі локації!

Топ-7 турецьких курортів для ідеального пляжного відпочинку

  1. Анталья — велике курортне місто для тих, хто не бажає довго їхати з аеропорту до готелю та полюбляє комфорт мегаполісу. Найкращі пляжі розташовані у районах передмістя: Лара, Кунду, Калеічі. М’який білий пісок, високий рівень сервісу та безліч розваг ваблять сюди тисячі туристів щороку.
  2. Мармаріс — гамірливий молодіжний курорт, що омивається одночасно Егейським і Середземним морем. Невелике місто оточене горами та густими лісами. Тут на вас чекають чисті пляжі з дрібним піском та плавний вхід у море. Через субтропічний клімат їхати сюди варто на початку літа або ближче до осені, адже у розпал літа температура сягає 40 градусів у тіні.
  3. Аланья — ще один молодіжний курорт, розташований на мальовничому мисі неподалік Антальї. Тут приємно не тільки засмагати: неймовірно гарна природа надихає на піші прогулянки, а погодні умови – на заняття серфінгом, дайвінгом та іншими видами спорту.
  4. Сіде — невелике місто, яке здавна вважається одним з найкращих літніх курортів Туреччини. Чудові пляжі межують з величезною кількістю історичних та культурних пам’яток давнини. Неофіційно Сіде навіть вважається головним археологічним осередком країни. Це чудове місце для спокійного сімейного відпочинку.
  5. Мармарис — одне з найкрасивіших міст на Турецькому узбережжі. Тут скелясті бухти межують з лазурними водами Егейського моря та сосновими лісами. Туристи мають можливість підібрати готель для молодіжного, романтичного або сімейного відпочинку.
  6. Фетхіє — затишний туристичний куточок неподалік Даламану. Тут багато зелені, а чистоту пляжей підтверджує велика популяція морських черепах. Відпочинок на мальовничих берегах можна поєднати з яхтингом та екскурсіями.
  7. Дидим — головний пляжний центр егейського узбережжя Туреччини. Тут на вас чекає більше 50 кілометрів чудових пляжей. Вода завжди лишається чистою, оскільки узбережжя вкрите дрібною галькою. Чудово підходить тим, хто хоче поєднати засмагу з заняттями водним спортом, рибалкою та екскурсійним відпочинком.

В які регіони Туреччини летіти засмагати цього літа: топ 7 локацій

Тепер вам лишається тільки обрати напрямок та забронювати тур, аби насолодитися перевагами відпочинку в Туреччині!