26 черв. 2020 11:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

158

0

В Ямполі і Могилів-Подільському не передбачають збільшення рівня води на Дністрі

В Ямполі і Могилів-Подільському не передбачають збільшення рівня води на Дністрі

Велика вода відступає


В Ямполі і Могилів-Подільському не передбачають збільшення рівня води на Дністрі

В Могилів-Подільській міській раді повідомили, що станом на 7.30 годину 26 червня рівень води у річці Дністер становить 6,60 м.

«Збільшення рівня води не передбачається.

Будьте уважними та слідкуйте за ситуацією на офіційній сторінці Могилів-Подільської міської ради, у мережі Facebook…

Наразі підстав для додаткових хвилювань немає», - зазначено в повідомленні.

Ямпільська районна державна адміністрація повідомляє, що на 10.00 годину урівень води у річці Дністер становить 5,65 м, скиди на Дністровській ГЕС зменшилися і складають 1685 куб.м /сек. За оперативною інформацією з Дністровської ГЕС, скиди зменшуються, а рівень води до кінця дня знизиться на 25-30 см. Велика вода відступає.

За словами мера Могилів-Подільського Петра Бровка, критична ситуація була в ніч з 25 на 25 червня, але її пройшли і збільшення рівня води не передбачається. Подробиці у відео:


Нагадаємо, 24 червня в Могилів-Подільському вода вийшла з берегів Дністра, підтопило вулиці. В Ямпільському районі підтопило присадибні ділянки в кількох населених пунктах. очільник Вінницької ОДА Сергій Борзов поїздку до районів підтоплення розпочав з Могилева-Подільського, де провів робочу нараду обласного оперативного штабу з ТЕБ та НС. Він домовився про збільшення об’єму скиду води на ГЕС в Молдові. Це зменшить ризики ускладнення ситуації в Ямполі та Могилів-Подільському

Сергій Моргунов заявив, що Вінниця готова надати допомогу Могилеву-Подільському та Ямполю.

Вінниця.info