28 берез. 2020 19:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

295

0

В’їзди у Вінницю закривають. Для проїзду залишають три КПП

В’їзди у Вінницю закривають. Для проїзду залишають три КПП

В’їзди у Вінницю закривають


В’їзди у Вінницю закривають. Для проїзду залишають три КПП

Сьогодні, 28 березня, з 20.00 год. будуть обмежені в’їзди в м. Вінницю.

Про це повідомляє поліція Вінницької області.

Водіям в’їхати у місто можна буде з київського, немирівського та хмельницького напрямків.

Відповідно до протоколу №14 від 27.03.2020 р засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на в’їздах у обласний центр працюють карантинні пости, на яких несуть службу поліцейські, медики, представники МНС та Нацгвардії. Водіїв попереджатимуть про карантинні заходи, робитимуть скринінг температури водіям та пасажирам та дезінфекцію транспортних засобів.

Такі заходи запровадженні з метою недопущення поширення вірусу COVID-19 на території міста та області.

«Звертаємося до громадян з проханням з порозумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних з карантинними заходами, обмежити своє пересування та без нагальної потреби залишатись вдома. Від цього залежить ваше життя», - зазначають в поліції.

Як повідомляла Вінниця.info, з 29 березня на міській комісії прийняли рішення про посилення карантинного режиму: громадським транспортом зможуть користуватися окремі працівники. На в’їздах і виїздах з Вінницької ОТГ встановлюють КПП, де проводитимуть санітарний огляд водіїв та пасажирів. Карантин у всіх навчальних закладах продовжено, в обласному центрі посилюють дезінфекцію. Визначено установи, на базі яких, при потребі, можуть розгорнути додаткові інфекційні ліжка.

У Вінниці пологовий будинок та онкоцентр на карантині через коронавірус.

Вінниця.info