14 верес. 2020 14:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

80

0

Вадим Кудіяров передав 200 тисяч на допомогу малозабезпеченим

Вадим Кудіяров передав 200 тисяч на допомогу малозабезпеченим

Він передав громадській організації «Едельвейс» продукти харчування на суму 200 тисяч гривень


Вадим Кудіяров передав 200 тисяч на допомогу малозабезпеченим

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Згідно із ним, Вінниця перейшла із «жовтого» до більш небезпечного «помаранчевого» рівня.

Пандемія триває, карантинні заходи посилюються. В той же час найбільш незахищені вінничани потребують допомоги. На щастя, знаходяться добродії, які надають допомогу таким людям. Серед них – депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров. Днями він передав громадській організації «Едельвейс» продукти харчування на суму 200 тисяч гривень – для надання підтримки малозабезпеченим верствам населення. Це, зокрема, соняшникова олія, макарони, консерви, вівсяні хлоп’я, печиво, чай і цукор.

«Громадська організація «Едельвейс» допомагає малозабезпеченим сім’ям, одиноким людям та пенсіонерам. Ми вирішили підтримати цю гарну ініціативу», – сказав Вадим Кудіяров.

Лідер «Едельвейса» Роман Костишин нагадав, що під час пандемії члени його громадської організації вже займалися допомогою малозабезпеченим вінничанам, і в першу чергулюдям похилого віку. Зокрема, передавали їм продуктові набори.

«Вінниччина повернулася до «помаранчевої зони», і пандемія коронавірусу тільки збільшується. Тому ми продовжуємо наші благодійні акції, тільки тепер у більшому масштабі. Вони проходитимуть під гаслом «Допомога старшому поколінню від молоді». Ми хочемо показати, що молоді вінничани не забувають про пенсіонерів, які потребують уваги», – сказав Роман Костишин.

Також благодійники даруватимуть продуктові набори й іншим землякам, яким бракує коштів на харчі першої необхідності. Наприклад, інвалідам та матерям-одиночкам.