4 груд. 2020 10:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

145

0

Вадим Кудіяров пішов з поста президента ФК «Нива»

Вадим Кудіяров пішов з поста президента ФК «Нива»

Основною причиною для такого рішення стала відсутність повноцінною підтримки клубу.


Вадим Кудіяров пішов з поста президента ФК «Нива»

Президент вінницького футбольного клубу «Нива» Вадим Кудіяров прийняв рішення піти у відставку. Як інформують в пресслужбі клубу, основною причиною для такого рішення стала відсутність повноцінної підтримки «Ниви».

«Протягом останніх 5 років разом із колегами ми робили все можливе, аби налагодити системну роботу у ФК «Нива» задля піднесення професіонального футболу на Вінниччині. Багато чого вдалося, дещо не зуміли зробити. Шкода, що у «Ниви» немає повноцінної підтримки і немає умов, щоб ми могли продовжити цю роботу на серйозному рівні. Я особисто втомився бігати із протягнутою рукою по кабінетам, кожні півроку просити кошти на існування клубу. Більше це робити не хочу!», – коментує своє рішення Вадим Кудіяров.

За словами експрезидента клубу, теперішньому керівництву «Ниви» вдалося створити чітку вертикаль, завдяки чому молоді вихованці ФК прогресують, і ними цікавлять представники заможніших клубів.

«Зважаючи на відсутність нормальних умов для розвитку професіонального футболу в регіоні, вважаю, що ми вижали максимум можливого.

Водночас треба адекватно оцінювати ситуацію і бути самокритичним. Напевно, я не повною мірою впорався із тими завданнями, які поставив сам собі. Сподіваюся, що новий президент ФК «Нива», якщо такий з`явиться в майбутньому, зробить висновки із наших помилок і зможе вивести клуб на більш високий професіональний рівень», – зазначає Вадим Кудіяров.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – пресслужби «Ниви»