23 листоп. 2021 10:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

128

0

Вакцинувалася в 99 років: найстарша вакцинована жителька Вінниччини

Вакцинувалася в 99 років: найстарша вакцинована жителька Вінниччини

Бабуся щепилася аби захиститися від COVID-19


Вакцинувалася в 99 років: найстарша вакцинована жителька Вінниччини

На Вінниччині, у селі Демидівка, в свої 99 років вакцинувалася Фросина Захарівна. Найстарша жителька села обрала для себе вакцину CoronaVac.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я та реабілітації ОДА.

До бабусі медики Ірина Стужук та Ірина Тивунько приїздили додому. Вона ж сама з будинку майже не виходить. Однак, до неї постійно приходять відвідувачі. Тому, аби не захворіти на COVID-19, вона рішила зробити щеплення.

«Першу дозу вакцини Фросина Захарівна отримала ще у вересні, а другу вже відповідно у жовтні. Після щеплення почуває себе добре, ні на що не скаржилася. Бабуся живе з донькою в одному будинку. Тому коли донька прийшла до нас вакцинуватися, то попросила, щоб ми щепили і її маму. Хочу відзначити, що останнім часом охочих отримати щеплення значно побільшало», - каже фельдшерка Ірина Стужук.

Ірина Стужук на власному прикладі показує, що вакцинація – це безпечно. Вона щепила усю свою родину, навіть 16-річну доньку. Фельдшерка пояснює, що це все для того, аби захистити себе те своїх рідних від важкого перебігу хвороби.

«Я працювала у ковідній бригаді і бачила, як хвороба впливає на людей. Сама ще не хворіла COVID-19, однак, берегтися і дотримуватися усіх рекомендацій ВООЗ потрібно усім. Тільки так ми зможемо подолати пандемію», - додала Ірина.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Вінницької ОДА